NEWS: Chatbots.org survey on 3000 US and UK consumers shows it is time for chatbot integration in customer service!read more..

catalan Chatbots Directory

Assistent Virtual Banca online a chatbot / virtual assistant representing Catalunya Caixa

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Banca online L' Assistent Virtual d'aquesta caixa d'estalvis recentment convertida en banc, ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

El projecte combina la tecnologia de Cercador Semàntic amb auto-completat i cerca predictiva, juntament amb el mòdul de Preguntes Freqüents dinàmiques i valoracions a les respostes. També incorpora el mòdul de campanyes i banners contextualitzats per a augmentar la venta creuada de productes.

Assistent Virtual Ticketing a chatbot / virtual assistant representing Ticketmaster

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Ticketing La secció d'Atenció al Client de www.ticketmaster.es consta d'una capsa de cerca i a diverses seccions amb FAQ dissenyades per ajudar els usuaris a resoldre llurs dubtes o incidències sorgits durant el procés de compra d'entrades per a espectacles

Sara a chatbot / virtual assistant representing Correos

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Sara Sara, l'Assistent Virtual de Correus, ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.
chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Jo@net Hola! Sóc en jo@net i estic aqui per ajudar-te navegar pels consells de salut de kidshealth. Pregunta-m alguna cosa, vinga!

Assistent Virtual Govern Catalunya a chatbot / virtual assistant representing Ajuntament de Sabadell

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Govern
Catalunya L' Assistent Virtual de l'Ajuntament de Sabadell ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

Quan el ciutadà accedeix a una institució a través de la pàgina web és perquè té una pregunta, alguna cosa que no sap fer o de la qual necessita informació i, per això, cal orientar-lo. Amb l’eina basada en llenguatge natural d’Inbenta, les institucions proporcionen als ciutadans i clients les respostes més adequades a les seves qüestions de manera ràpida i satisfactòria. Poder fer-ho amb les seves paraules i des de qualsevol lloc supera les barreres de la comunicació. A la vegada, aquestes eines proporcionen el coneixement exacte a cada institució sobre què necessiten els usuaris i quan ho necessiten. És la unió perfecta entre una solució tecnològicament molt potent i la senzillesa necessària.

Assistent Virtual Bancs a chatbot / virtual assistant representing Caja navarra (CAN)

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Bancs L' Assistent Virtual de CAN ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.
chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Anna Sóc Anna, l'assistent virtual d'IKEA.

Assistent Virtual Viatges i Regals a chatbot / virtual assistant representing TravelClub

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Viatges i
Regals L' Assistent Virtual de TravelClub ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

L’Assistent Virtual d’Inbenta, que pretén ser un agent més del centre d’atenció al client del programa de fidelització de clients Travel Club, està disponible a totes les pàgines del portal amb l’objectiu de respondre tot tipus de preguntes per tal d’apropar de manera fàcil i efectiva el programa de fidelització i el catàleg de productes als soci.

Clara a chatbot / virtual assistant representing Inbenta

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Clara Clara és l'Assistent Virtual de la nopstra empresa fundada el 2005 a Barcelona, una companyia especialitzada i líder en Processament del Llenguatge Natural i en Cerca Semàntica.

D'ençà de la seva creació, inbenta ha dedicat grans esforços en desenvolupar tècniques de lingüística computacional, tecnologies web, soluciones d'atenció al client i estratègies de màrqueting en línia. Fou a partir d’aquestes quatre competències que la seva oferta de serveis i solucions evolucionà en el temps fins a finalment acomplir les expectatives dels grans comptes web i intranet d’avui en dia.

Assistent Virtual Energia a chatbot / virtual assistant representing Gas Natural Fenosa

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Energia L'Assistent Virtual de Gas Natural Fenosa, multinacional energètica líder del sector del gas a Espanya, ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.
Page 1 of 2 pages with 11 chatbots 1 2 > Last »
Add your Chatbot